BOKHVETEWRAPS

Hei sveis!I dag vil jeg dele en wrapfavoritt jeg ofte lager meg til lunsj. Den smaker nydelig med all slags fyll og er like god nystekt som etter noen timer wrappet sammen i matpakka. Disse er naturlig glutenfri, rike på næring og er et fint alternativ til wraps, lomper osv.

Til ca 4 pannekaker trenger du:

  • 2 dl bokhvetemel

  • 2,5 dl vann

  • En neve revet ost (kan sløyfes)

  • en klype salt

Bland sammen mel og vann til en jevn røre. For litt mer crispy wraps kan det tilsettes en neve revet i røren. Stek i litt smør, lag de aller helst sÃ¥ tynne som mulig. Røren kan ogsÃ¥ tilsettes et egg, men det er ingen nødvendighet. Fyll med ønsket fyll. Eksempel pesto, salat, litt ost og spekeskinke, NAM!

Kanskje dette er noe for matpakken i morgen?

Forrige
Forrige

GLUTENFRITT

Neste
Neste

SKOLEBOLLER - SURDEIG