RÅ BRINGEBÆRKAKE PÅ REPRISE

Altså, den kaken her!! Den ser fantastisk ut, og smaker nesten enda bedre! Det beste er at den er enkelt å lage, og holder seg i månedsvis i fryseren. Kjekk å ha på lur for spontane besøk, eller bare for litt hverdagsluksus! Her er det mye bra næring i hver eneste lille bit. Nam, nam, nam!

Oppskriften finner du her. Jeg har endrer bittelitt, derfor poster jeg den på ny under også.

  • Til en brødform🍰

    Bunn:

    * 1,5 dl valnøtter

    * 1,5 dl mandler

    * 8 store dadler

    * 1 ss kokosolje

    Karamellkrem:

    * 2 dl cashewnøtter

    * 1,5 dl kokosmelk

    * 8 store dadler

    * 2 ss kokosolje

    * 1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)

    * 0,5 ts havsalt

    Bringebærtoppen:

    * 200 g frosne bringebær

    * 1 dl kokosmelk

    * 1 dl cashewnøtter

    * saften av en halv sitron

    * 6 dråper stevia (kan sløyfes)

  • 1. Bløtlegg 3 dl cashewnøtter i minimum 2 timer. Rekker du ikke? 👉🏼 kok de i 10 minutter.

    2. Ha alle ingrediensene til bunnen i foodprosessor. Trykk ut i formen og sett kaldt.

    3. Lag karamellkremen (denne er himmelsk😋). Kjør alle ingrediensene til en digg smooth krem. Ha over bunnen og sett i fryseren i en time.

    4. Lag bringebærtoppen på samme vis som karamellkremen. Topp kaken (og pynt gjerne med noen bær)🍇🍓🫐 La stå en times tid til i fryseren, så er den klar til å NYTES!!!👌🏼

  • Oppbevar den i fryseren, og ta den frem 15 minutter før den skal serveres. Frisk, akkurat passe søt og nyydelig konsistens!

Tips en venn om denne💕

Forrige
Forrige

SPRUDLENDE YOGAWEEKEND

Neste
Neste

MATCHA LATTE