RÅ BRINGEBÆRKAKE PÅ REPRISE
Altså, den kaken her!! Den ser fantastisk ut, og smaker nesten enda bedre! Det beste er at den er enkelt å lage, og holder seg i månedsvis i fryseren. Kjekk å ha på lur for spontane besøk, eller bare for litt hverdagsluksus! Her er det mye bra næring i hver eneste lille bit. Nam, nam, nam!
Oppskriften finner du her. Jeg har endrer bittelitt, derfor poster jeg den på ny under også.
-
Til en brødform🍰
Bunn:
* 1,5 dl valnøtter
* 1,5 dl mandler
* 8 store dadler
* 1 ss kokosolje
Karamellkrem:
* 2 dl cashewnøtter
* 1,5 dl kokosmelk
* 8 store dadler
* 2 ss kokosolje
* 1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
* 0,5 ts havsalt
Bringebærtoppen:
* 200 g frosne bringebær
* 1 dl kokosmelk
* 1 dl cashewnøtter
* saften av en halv sitron
* 6 dråper stevia (kan sløyfes)
-
1. Bløtlegg 3 dl cashewnøtter i minimum 2 timer. Rekker du ikke? 👉🏼 kok de i 10 minutter.
2. Ha alle ingrediensene til bunnen i foodprosessor. Trykk ut i formen og sett kaldt.
3. Lag karamellkremen (denne er himmelsk😋). Kjør alle ingrediensene til en digg smooth krem. Ha over bunnen og sett i fryseren i en time.
4. Lag bringebærtoppen på samme vis som karamellkremen. Topp kaken (og pynt gjerne med noen bær)🍇🍓🫐 La stå en times tid til i fryseren, så er den klar til å NYTES!!!👌🏼
-
Oppbevar den i fryseren, og ta den frem 15 minutter før den skal serveres. Frisk, akkurat passe søt og nyydelig konsistens!
Tips en venn om denne💕