Hei i påskesolen!
FOR en nydelig dag å våkne opp til. I dag starter påskeferien på ordentlig. Jeg har hatt barna hjemme et par dager og jobbet mye på kveldstid. Nå skal alt av jobb legges igjen hjemme og vi stikker noen dager på påskeferie. Det skal bli så deilig!

Etter forrige runde med Kickstart har vi blitt dillet på å lage en ny egg-variant. En kjapp variant av eggeomelett som smaker aldeles nydelig. La meg presentere eggpanne!2018-03-26 13.16.44En sikker vinner på frokostbordet. Dette er litt luksusfrokost, eller lunsj for den saks skyld. Perfekt på frokostbordet i påsken!

Til 2 pers trenger du:

  • 5-6 egg
  • ca 7 klumper frossen spinat
  • 1 spisspaprika
  • Salt/pepper
  • 2 vårløk

Fres løk og spinat i en god klatt smør. Stek på middles varme med litt krysser til spinaten er helt smeltet. Fordel spinatblandingen utover i bunnen av pannen og klekk eggene over. Prøv å legg eggene slik at de ligger tett inntil hverandre. Strø over hakket spisspaprika og sett på lokket i 4-5minutter. Server med det samme! En favoritt jeg er sikker på blir din favoritt også!
DSC_8022
Jeg tenker stadig over hvor tilgjengelig og “på” jeg er til en hver tid. Jeg logger nesten aldri helt av. Til og med er jeg dårlig på å legge telefonen vekk ved leggetid. Jeg tar meg i å ligge å skrolle og oppdatere meg på sengekanten når klokken er altfor mye nesten hver kveld. Jeg, eller vi her hjemme har bestemt oss for å bli flinkere til å logge av og bare være tilstede. Jeg har skrevet litt om det tidligere også, men det er jammen ikke lett. Jeg klager over liten tid til å lese bøker og blader, men saken er at jeg er litt på jobb igjennom mobilen og nett HELE tiden. Så denne påsken skal jeg ta meg en digital detox. Faktisk skal jeg slå av alt som heter nett og bare kose meg med gjengen min. Gjøre fine ting som å spille spill og lese. Kanskje til og med tillate meg å kjede meg litt.

HA EN NYDELIG PÅSKE!