ENKEL RÅ SJOKKIS

Siden 17-mai er like rundt hjørnet, tenker jeg vie enda en bloggpost til en søtsak som passer nasjonaldagen til. Dere vet jeg er stor fan av sjokolade, spesielt rå sjokolade. Der er de magiske byggeklossene og antioksidantene bedre bevart og det betyr desto mer påfyll av godsaker til kroppen. Denne varianten er superkjapp å lage, smaker nydelig som den er, men desto bedre med litt knasende fyll fra bær, hakkede nøtter, kokosflak eller annet godt.

Til en plate sjokolade trenger du: 

  • 50g hakket kakaosmør,

  • 4 ss kakaopulver

  • 3 ss kokossirup

  • 1 ts vaniljepulver

  • Topping (17-mai style): Kokosflak Friske blåbær Gojibær

Hakk kakaosmør og smelt over vannbad. Rør inn kakaopulver, søtning og vanilje. Hell i ønsket form, har du ikke silikonform: husk å dekk en vanlig form med plastfolie eller annet, ellers er det vanskelig å få den hel ut igjen. Dryss på topping og sett i fryseren i 10min. Kjapp, hjemmelaget sjokolade proppfull med næring!

Denne kan nytes til en hver anledning. Jeg skal lage opp masse å ha på frokostbordet på 17mai. Snakk om digg avslutning på frokosten da. NAM!

Forrige
Forrige

SOMMERVÆR OG SOMMERSALAT

Neste
Neste

AVOKADO-LIME KAKE