GLUTENFRI GULROTRUNDSTYKKER

Ååå som jeg har gledet meg til å dele dette innlegget med dere! Jeg laget disse himmelske rundstykkene i forrige uke og de ble så goooode! Dette er virkelig de beste glutenfri rundstykkene jeg har smakt! Så saftige og gode. Jeg laget en ny runde for å kvalitetssikre oppskriften i går, så i dag har hele gjengen mumset ferske rundstykker til frokost. Kos! For de av dere som spiser glutenfritt, eller bare er som meg, trives best uten gluten: Dette er rundstykkedrømmen! Bare å glede seg!

Til 8-9 rundstykker trenger du:

  • 5 dl glutenfritt mel (eks lys bakemiks, Helios)

  • 3 ts tørrgjær

  • 1 raspet gulrot

  • 1 ts salt

  • 1 dl solsikkefrø

  • 3 dl vann

Bland alle ingrediensene sammen og elt deigen til en fast fin klump. La heve i bakebollen under et klede i 1 time. Lag rundtykker, men klem de litt flatere enn vanlige rundstykker da de ikke hever så altfor mye. Etterheve i 30min. Stek så på 200grader i ca 30min.

Forrige
Forrige

DERFOR DIGGER JEG FERMENTERING!

Neste
Neste

GLUTENFRI PLOMMEMUFFINS