GLUTENFRI GULROTRUNDSTYKKER
Ååå som jeg har gledet meg til å dele dette innlegget med dere! Jeg laget disse himmelske rundstykkene i forrige uke og de ble så goooode! Dette er virkelig de beste glutenfri rundstykkene jeg har smakt! Så saftige og gode. Jeg laget en ny runde for å kvalitetssikre oppskriften i går, så i dag har hele gjengen mumset ferske rundstykker til frokost. Kos! For de av dere som spiser glutenfritt, eller bare er som meg, trives best uten gluten: Dette er rundstykkedrømmen! Bare å glede seg!
Til 8-9 rundstykker trenger du:
5 dl glutenfritt mel (eks lys bakemiks, Helios)
3 ts tørrgjær
1 raspet gulrot
1 ts salt
1 dl solsikkefrø
3 dl vann
Bland alle ingrediensene sammen og elt deigen til en fast fin klump. La heve i bakebollen under et klede i 1 time. Lag rundtykker, men klem de litt flatere enn vanlige rundstykker da de ikke hever så altfor mye. Etterheve i 30min. Stek så på 200grader i ca 30min.