-Eller “crumble pie” om du vil!

Nå er jeg altså så lykkelig! Jeg har klart å lage min helt egne variant av favoritten fra Get Raw. Har du smak den raw lille “Smulpaj” de har? Den selges på blant annet Espresso House, i diverse nettbutikker, eller på helsekost. Den er sååå god. I dag smugtittet jeg på ingredienslisten og laget min egne variant. Altså! Så vanvittig gode de ble! De er rå, så de krever ingen steking eller baking. Bare røre ingrediensene sammen, avkjøle og nyte. Enklere blir det jo nesten ikke! Disse må dere prøve!

Til 8 små havrekaker trenger du:

 • 100g havregryn
 • 40g (4 ss) kokossirup (40g)
 • 70g (ca5 toppede ss) mandelsmør (hjemmelaget eller kjøpt)
 • 35g (3 ss) kakaosmør
 • 1 ts vaniljepulver
 • en klype havsalt
 • en håndfull tranebær, frysetørkede bringebær eller mørk sjokolade
 1. Start med å smelte kakaosmøret over vannbad (kjele med kokt vann). Jeg bruker Supernature sitt, det er genialt siden de kommer i små “knapper” som smelter superraskt.
 2. Rør inn havregryn, søtning, vanilje, mandelsmør og salt.
 3. Finhakk ønsket fyll. Jeg brukte tørkede tranebær fra Helios, men både gojibær, frysetørkede tranebær eller sjokolade er nok digg. Rør inn fyllet.
 4. Legg bakepapir eller folie i en brødform og trykk massen ned. La den være ca 1 ca, da fylles ca halve brødformen.
 5. Sett i kjøleskap eller fryser en liten halvtime. Del i biter og NYT!

Forresten, nå går ting så fort i svingene at jeg ikke rekker fortelle før det er for sent!
Til mandag starter onlinekurset SPIS DEG SLANK OG GLAD opp igjen. Jeg har vanligvis oppstart bare to ganger i året, men nå klinket jeg til slik at jeg får fulgt en ny fin gjeng mot målet. Det er egentlig ganske perfekt, de blir nemlig ferdige med kurset andre uken i juni. Snakk om bra start på sommeren! Jeg elsker kunne følge deltakerene mine tett, lage planer til de og lære bort masse spennende ernæring. Dette blir gøy! Les mer HER.