KIKERTPANNEKAKE MED ØRRET OG ANNET DIGG!

Dere som kjenner meg og som har fulgt meg en stund vet at jeg har et lite kjærlighetsforhold til kikertpannekaker. Kjærlighetsforholdet går litt i berg og dalbane, og etter en lang pause har jeg nå blitt hektet igjen. Pannekaka kan brukes til så mangt, har du ikke testet bør de definitivt gjøre det. Her finner du grunnoppskriften. Den er gammel og god, og kan spores tilbake til de glade Københavnerlivdagene da jeg enda var ung student! Jeg bruker kikertpannekake til alt fra enchiladas og taco, til “lasagneplater”. Den er også helt fantastisk som pizzabunn. Stek pannekake som vanlig, legg på fyll og stek videre i ovnen i 7-8minutter. Denne pizzavarianten har forøvrig reddet meg i to svangerskap med laber matlyst og kvalme!I går laget jeg meg en ny variant som herved er ny favoritt. Faktisk har jeg laget meg en som er pakket godt inn i folie og er med i jobbvesken i dag. Fantastisk digg lunsj!

KIKERTPANNEKAKE MED RØKT ØRRET

Grunnoppskriften på kikertpannekaker finner du altså her. Lag gjerne opp en del så har du. Holder seg i godt og vel en uke i kjøleskapet! Så trenger du følgende:

  • En neve bladspinat

  • 1/2 avokado i skiver

  • 1-2 ss økologisk (Røros)rømme

  • 2-3 skiver røket ørret/laks

  • Spirer

  • Koriander

Dette er en næringsbombe av en lunsj som gir kroppen alle de byggesteinene den vil ha og litt til! Nyt!

Forrige
Forrige

HIMMELSKE LAKRISKUBER

Neste
Neste

TO FAVORITT SMOOTHIES