Hei i tirsdagen!
For dere som kjenner meg og som har fulgt meg en stund vet dere at jeg har et lite kjærlighetsforhold til kikertpannekaker. Kjærlighetsforholdet går litt i berg og dalbane, og etter en lang pause har jeg nå blitt hektet igjen. Pannekaka kan brukes til så mangt, har du ikke testet bør de definitivt gjøre det. Her finner du grunnoppskriften. Den er gammel og god, og kan spores tilbake til de glade Københavnerlivdagene da jeg enda var ung student! Her finner du oppskrift på kikertpannekakelasagne (en klassiker i helgene hjemme hos oss), her finner du enchiladas og her er oppskrift på en annen favoritt (kikertpannekake med grønt fyll). Den er også helt fantastisk som pizzabunn. Stek pannekake som vanlig, legg på fyll og stek videre i ovnen i 7-8minutter. Denne pizzavarianten har forøvrig reddet meg i to svangerskap med laber matlyst og kvalme!

I går laget jeg meg en ny variant som herved er ny favoritt. Faktisk har jeg laget meg en som er pakket godt inn i folie og er med i jobbvesken i dag. Fantastisk digg lunsj!
2016-10-10-13-06-10

KIKERTPANNEKAKE MED RØKT ØRRET

Grunnoppskriften på kikertpannekaker finner du altså her. Lag gjerne opp en del så har du. Holder seg i godt og vel en uke i kjøleskapet! Så trenger du følgende:

  • En neve bladspinat
  • 1/2 avokado i skiver
  • 1-2 ss økologisk (Røros)rømme
  • 2-3 skiver røket ørret/laks
  • Spirer
  • Koriander

Vil dere ha steg for steg bilder? Jeg tok meg den friheten og knipset i vei til dere!
Dette er en næringsbombe av en lunsj som gir kroppen alle de byggesteinene den vil ha og litt til! Nyt!kikertpannekake2016-10-10-13-04-33Ha en nydelig tirsdag! Jeg har langdag på klinikken i dag, men har til fordel startet sent på jobb og har til og med fått unna en treningsøkt før jobb. Ikke så ofte slikt klaffer for å si det slik!