KRABBESALAT MED CHILI OG LIME

La meg presentere deg for min favoritt forrett! Denne oppskriften er en vinner på festbordet og egner seg ypperlig til forret i juleselskap eller til nyttårsaften. Dette er en lett og frisk forrett man bare vil spise mer og mer av!

KRABBESALAT MED CHILI OG LIME

Til 4 porsjoner trenger du:

  • 75 ml olivenolje

  • saften av en lime

  • 3 vÃ¥rløk, finhakkes

  • 2-3 ss majones

  • 1 bunt frisk gressløk

  • 1 rød chili

  • 300 g fersk krabbekjøtt (gjerne fra klør og krabbeskjell)

  • 1 pakke hjertesalat/crispisalat

  • frisk koriander

  • 1 moden mango

  • olivenolje med sitron (kan sløyfes!)

Bland sammen olje, limesaft, vÃ¥rløk, majones, gressløk og hakket rød chili. Smak til med salt og pepper og la blandingen hvile i 5 minutter. Legg krabbekjøttet i en stor bolle og bland gradvis inn urte- og chiliblandingen. Legg salatblader pÃ¥ tallerken sammen med skiver av mango. Lag en salat med hakket salat, koriander og mangobiter som du blander sammen med olivenolje med sitron. Plasser krabbesalaten pÃ¥ salatbladet med frisk salat til og evt noen ekstra limebÃ¥ter.

Forrige
Forrige

BISCOTTI MED PISTASJ

Neste
Neste

KREOLSK TORSKEGRYTE