Hei hå!
Vår sprudlende påskekalender er i full sving. Er du med? Det er så koselig at så mange har slengt seg med og at vi allerede har fått mange fine tilbakemeldinger.

På søndag delte vi første oppskrift, den vet jeg noen ikke rakk å få med seg siden de først kastet seg på kalenderen i dag. Dessuten må det være påskens viktigste favorittoppskrift som rett og slett er for bra til å ikke deles. Så her kommer oppskrift på den beste marsipanen jeg har smakt! Små og store her hos oss gikk bananas, så vi har allerede fylt påskeeggene med disse. Vi tar ikke påskeferie før på torsdag, men disse holder seg en stund. I alle fall om du oppbevarer de i kjøleskapet!
DSC_7821
Påskemarsipan

Du trenger (ca12 stk):

  • 1 eggehvite
  • 3 dl finmalte skollede mandler (eks fra Coop)
  • 3 ss honning
  • 1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
    ——————-
  • 1 plate smeltet mørk sjokolade

Bland sammen alle ingredienser til en fast deig. Rull små egg og sett i kjøleskapet. Smelt så mørk sjokolade over vannbad (gjerne med 1 ts kokosolje for en mer smidigere sjokolade). Dypp hvert marsipanegg i sjokolade og dryss gjerne litt strøssel på toppen. Oppbevar i kjøleskapet, men holder seg fint i påskeegget også. Disse er rike på protein og gode fettsyrer, vinn vinn for kroppen! Herlig at snop kan fylle på med bra næring til kroppen, altså!
DSC_7838
PS! Oppskrift på supergod smoothie kommer i påskekalendere ila påsken!
Meld deg på her om du ikke har gjort det allerede.

God påske!