Si HEI til en ny kake-favoritt! RÅ bærkake. Denne kan du spise til frokost om du vil!😋

Til en ildfastform (eller lignende):
Bunn:
20 ferske dadler (3dl)
4 dl valnøtter
2 dl usaltede cashewnøtter
0,5 dl kokosmasse

Topp:
3 dl usaltede cashewnøtter
1 dl kokosmelk
2 dl frosne bringebær
2 dl frosne blåbær
Saften av 1/2 sitron
1 ts vaniljepulver
2-3 ss honning/annen søtning
5-6 steviadråper (kan sløyfes)

1. Ha alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor/stavmikserbeholder. Kjør til en fin deig. Trykk den ut i en bakepapirkledd form og sett i fryseren.
2. Kok cashewnøttene i vann i 5 min, hell av vannet, avkjøl lett og ha de + resten av ingrediensene til toppingen i foodprosessor/blender og kjør til en smooth konsistens. Topp kakebunnen.
3. Lag fint mønster med kokosmelk om du vil og sett i fryseren i et par timer.
4. Del i stykker og server! Aller best når den har fått romtemperert seg i 15-20 min😋👌🏼 Oppbevar i fryseren, der holder den seg lenge.

Perfekt friskus av en kake. Like fin til hverdag som til fest, spør du meg💁🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Ser den ikke DIGG ut?

Foto: Sofie Holtedahl