Altså, denne kaken er til å dåne av! Jeg laget den første gang til damene på Yogaweekend som en liten dessert. Siden har jeg laget den tre ganger og nå er jeg helt dilla! Den egner seg ypperlig på kakebordet, som dessert eller bare som kos. Jeg har hatt den med meg på middagsbesøk og jentekvelder, skal si deg den har vært populær!

Denne kaken er rå, altså den er ikke bare rågod, men den skal spises rå. Den er frisk og syrlig, men samtidig søt. Skikkelig digg!

Til en medium stor form (f.eks ildfast form) trenger du:

Kakebunn:
24 stk økologiske aprikoser
2 dl cashewnøtter
4 dl valnøtter
0,5 dl kokos

Mangofyll:
1 moden mango
3 dl cashewnøtter
0,5-1 dl kokosmelk
1/2 sitron
1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
6 dråper stevia (kan sløyfes)

Kle en ildfast form eller lignende med matpapir/folie eller lignende. Kjør alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor eller stavmikser. Kjør til en klebrig masse og trykk den ut i formen. Sett i fryseren mens du lager mangofyllet. Ta av skrell og ta ut steinen av mangoen, skjær i terninger og kjør alle ingrediensene til en jevn og fin røre. Den skal være klumpfri og kunne smøres ut over kakebunnen. Sett tilbake i fryseren et par timer. Ta kaken ut av fryseren 15-20min før servering, skjær i små biter og NYT! Kaken kan med fordel oppbevares i fryseren, men holder seg også fint i kjøleskapet en liten uke.

Denne må du teste i helgen!