Hallo fra varmen! Jeg er i skrivende stund godt plassert på en solstol på stranden i Hellas. Mannen og minien min er med og vi koser oss så mye at vi nesten dåner. Vi mumser gresk yoghurt, bær, melon, tzatziki, gyros og ikke minst gresk salat til den store gullmedalje. Jeg har spist så mye tomat, agurk og tzatziki at det snart tyter ut av ørene mine! hihi. Allegidronningen har også helgadert seg og pakket med noen chiarundstykker, noen plater 85% sjokkis og salte macadamians. Det skal nemlig ikke stå på kosen! Siden jeg ligger vannrett og nyter solstråler, en badeengel av en baby, og en mann som har fregner på nesen tenkte jeg å komme med en liten gladnyhet til dere. Bare fordi dere er dere og fordi jeg setter så himla stor pris på at dere titter innom. Fra og med i dag kl.12 og tilogmed imorgen kl.12 kjører jeg på med DØGNTILBUD på Bakekurset som går av stabelen 29.mai. Oppgir du koden BAKEGLAD på din innmelding får du kurset til 700kr (veiledende pris 850kr)! Det kaller jeg gladnyhet!
Kurset er en nyhet i år, og jeg håper det blir like vellykket og gøy som Snop og sjokkiskursene mine. På bakekursene skal vi trylle frem deilig bakst uten gluten, gjær, sukker og med minimalt med melk. Et par oppskrifter er også super allergivennlig siden de i tillegg er fri for egg og nøtter! Her skal det læres å bakes himmelsk bakst som lager smakseksplosjon i enhver munn – allergi eller ei. Kurset er for alle, enten du vil lære helsefordelene med å kutte ut gluten og sukker i kostholdet, om du ønsker å gå ned i vekt, eller om du retten og sletten ønsker å lære å trylle frem deilig bakst som gjør kroppen din hoppende glad! På kurset skal forkleet på og det skal kokkeleres kjeks, kaker (blant annet RAWFOOD kake!! NAM!), muffins, brød og rundstykker. Dere skal heller ikke få gå tomhendt fra kurset, så en liten goodiebag står klar til alle mann. HURRA for bakeglede! Meld deg på her.