Ohoi, fredag allerede og ingen baby! I går hadde jeg venninnebesøk og serverte for annledningen favorittsalaten. Jeg er litt på salatkjøret om dagen, men merker den samme favoritten går igjen gang på gang.  Dillemennesket i meg liker den crunchy crispysalaten og sukkerertene, den friske smaken av vårløken og sødmen fra mangoen i en fin harmoni. Dessuten er den en fryd for øyet!2015-08-20 11.46.21“Vis meg salaten din og jeg skal si deg hvem du er” sa en luring til meg en gang. Kanskje det ligger noe i det? Jeg dåner litt av isbergsalat med agurk, boks annanas, boks mais og Thousand island dressing iallefall. Noen som kjenner igjen den salatvarianten? Her snakker vi kjedelig! Jeg MÅ har crisp, jeg MÅ ha mange smaker og jeg MÅ ha friske farger. Det blir litt på samme måte som vann. Klart vannet blir mer fristende og innbydende om det inneholder isbiter, en sitronskive og mynte for eksempel. En salat kan varieres i det uendelige, og det finnes ikke noen grense for hva man kan putte oppi. En periode var jeg skikkelig dilla på søtpotetterninger og rå brokkoli oppi. SÅ godt. Hva som er favoritt varierer selvsagt også etter årstidene, men noe jeg aldri blir lei og som jeg nesten alltid sverger til er kokt quinoa. Det er tidenes næringsløfter til salaten. Gode byggesteiner fra protein og mineraler i fleng! I går tilsatte jeg en god dæsj kokt hvit quinoa, olivenolje og en haug spinatblader i salatfavoritten. Rett før servering tilsatte jeg også noen never reker. Det hele serverte jeg sammen med aioli og resultatet ble til å bli glad av. Salatlunsj slår aldri feil! Flaks for meg har jeg rester igjen til dagens lunsj også! 2015-08-20 11.46.052015-08-20 11.52.31Jeg er igrunn alltid på jakt etter salatinspirasjon og håper mange av dere har lyst til å vise meg deres favoritt? Jeg har opprettet hashtaggen #minfavorittsalat på Instagram og blir kjempe glad om dere deler salattips! Sammen kan vi inspirere hverandre!

Nuh skal jeg vaske vinduer i heimen. Jeg må få tiden til å gå, PLUSS av jeg har hørt litt bøying og strekking kan gjøre underverker for fødeklare kvinner. Hoho! Ha en strålende fredag og helg!
Forresten, om jeg ikke har født imorgen skal jeg dele oppskrift på Suksessterte UTEN eggehvite. Mannen i huset som er tidenes “suksesstertemann” er helfrelst av kaken!