Hallois! Jeg dåner! Jeg har laget en kremet is uten melkeprodukter som smaker HIMMELSK! Hurra! Jeg har så mange rundt meg som styrer unna melk, og selv har jeg det vel best ved å velge andre alternativer. Denne isen er nøyaktig like god som denne, men fløten er byttet ut med kokosmelk. Smaken er til å dåne av. Dette er en tropisk variant av den orginale fløteisen, og dypper du den i litt sjokolade og strør over hakkede pistasjenøtter lover jeg smakseksplosjon i munnen! NAM!2016-07-13 15.09.50

KOKOSIS

Så god at det er vanskelig å bare spise én!

Til 6 ispinner trenger du:
3 dl kokosmelk
1 dl kokosblomstsirup (evt lønnesirup eller honning)
3 eggeplommer
1/2 ts vaniljepulver

Skill plomme og hvite fra hverandre (ikke kast hviten siden den er ypperlig å bruke i for eksempel mandelkjeks!). Pisk plomme og søtning til en luftig masse, bland i kokosmelken og vaniljen. Hell i isformer og sett kaldt 4timer eller natten over. Husk å velge en helfet kokosmelk, og la den gjerne være romtemperert så den ikke har skilt deg! Spis den som den er eller dryss smeltet sjokolade og pistasjenøtter på. Fantastisk god kombinasjon!

Tips! Husk å ha i 1 ss kokosfett/olje i den smeltede sjokoladen for bedre konsistens (og smak!).
Nyt blodsukkervennlig og næringsrik is i sommervarmen!