Sponsede produkter

Hallo i luken!
Jeg titter innom for å tipse om verdens beste tannbørster. Jeg har faktisk brukt disse siden jeg bodde i København. Det er enkelte ting man hamstrer med seg fra Køben, det er rawfoodbarer og tannbørster. Haha! Nå slipper jeg heldigvis den slags siden Soma har fått tidenes utvalg. Nylig har de også fått Humble Brush til store og små. Humble Brush er en 100% nedbrytbar og miljøvennlig tannbørste utviklet av tannleger. Den består av naturlige materialer, dessuten er de kjempe fine rent designmessig. Jeg har en greie for pene ting!2017-05-21 16.01.442017-05-21 16.04.16Hos oss bruker hele gjengen Humble Brush og vi digger de!
Og du. For hver tannbørste du kjøper støtter Humble Brush barna i de mest sårbare delene i verden. Vi kan alle gjøre en forskjell!

Jeg må bare tipse om tannkrem i samme slengen. Denne er gull! Elsk på gode,  miljø og helsemessige produkter til store og små!

Ha en nydelig dag!