HUMBLE BRUSH

Publisert June 13, 2017 // Uncategorized // 8 Kommentarer

Sponsede produkter

Hallo i luken!
Jeg titter innom for å tipse om verdens beste tannbørster. Jeg har faktisk brukt disse siden jeg bodde i København. Det er enkelte ting man hamstrer med seg fra Køben, det er rawfoodbarer og tannbørster. Haha! Nå slipper jeg heldigvis den slags siden Soma har fått tidenes utvalg. Nylig har de også fått Humble Brush til store og små. Humble Brush er en 100% nedbrytbar og miljøvennlig tannbørste utviklet av tannleger. Den består av naturlige materialer, dessuten er de kjempe fine rent designmessig. Jeg har en greie for pene ting!2017-05-21 16.01.442017-05-21 16.04.16Hos oss bruker hele gjengen Humble Brush og vi digger de!
Og du. For hver tannbørste du kjøper støtter Humble Brush barna i de mest sårbare delene i verden. Vi kan alle gjøre en forskjell!

Jeg må bare tipse om tannkrem i samme slengen. Denne er gull! Elsk på gode,  miljø og helsemessige produkter til store og små!

Ha en nydelig dag!

8 kommentarer to “HUMBLE BRUSH”

 1. Humble brush er så fine, og særlig når man støtter en god sak! 🙂
  Bruker du bevisst tannkrem uten fluor?

  Pia
  June 13, 2017
  • Ja, elsker de! Vettu, jeg er slettes ingen fluorskeptiker og styrer ikke unna noe som helst. Men foretrekker bruke økologiske tannkremer, og de er ofte uten..

   Linn
   June 21, 2017
 2. Hei Linn!
  Jeg har en kommentar litt utenom inlegget. Jeg elsker alt du skriver om sunn mat og spesielt til barn. Jeg merker at min 3-åring nesten er to forskjellige personer med vårt kosthold og barnehagens kosthold. Vi spiser nesten glutenfritt (kun surdeig av spelt eller glutenfritt) og melkefrie kosthold. Jeg tåler ikke laktose og han får kun tyrkisk yoghurt eller tjukkmjølk noen ganger. Ellers vil jeg si at vårt kosthold er meget likt deres. I det siste har jeg lagt merke til ekstreme hunørsvingninger, sinne, og at han er så utrolig sliten. Han har også eksem, litt som prikker på hele kroppen. Dette kan jo skyldes mange ting, men jeg føler at maten spiller en stor rolle her. Jeg har og reagert på hvor usunt barnehgens kosthold har vært i det siste, vafler, is, kaker i spesielle anledninger som er hele tiden. Til og med grandiosa for å feire ett av barnas bursdag. Jeg tenkte å se hvordan 5 ukers ferie med rent kosthold påvirker han og begynne med ihvertfall melkefritt kosthold til høsten. Han drikker melk i bhg og det mener jeg er unødvenig og lurer på om han ikke tåler det siden jeg ikke tåler det.
  Jeg ser at du baker og har med eget brød i bhg, og dette har jeg ikke kapasitet til akkurat nå rett og slett, da jeg sliter så med sykdom og utmattelse fra lekk tarm. Så jeg lurte egentlig på om du kan skrive på bloggen om kosthold til barn , hvordan gjøre det så optimalt som mulig til tross for dårlig bhg-kosthold. jeg får helt vondt inni meg av at sønnen min spiser dette, og mannen sier at jeg nesten er hysterisk rundt maten, men det må gå an å gjøre noe?? tar gjerne i mot tips om hvordan takle denne dårlige samvittigheten for at barnet ikke får bra nok mat og hvordan jeg kan gjøre hverdagen sunnere for han 🙂 <3

  Tonje
  June 13, 2017
  • Hei! Hyggelig med innspill! Jeg kan absolutt prøve å få skrevet om kosthold til barn. Men søk gjerne litt i arkivet. Skrevet litt om det fra før 🙂

   Linn
   June 21, 2017
 3. Hei

  Ser du skriver at tannbørstene er utviklet av tannleger, men tannkremen? Den inneholder IKKE fluor!! Jeg er tannlege og jeg må bare si at tannkrem uten fluor er tull !! Håper du er med på tankegangen om sammenhengen mellom karies/sukker og fluor sin betydning. Fluorskeptiker? Det er i så fall utenfor helsedirektoratets anbefaling og alle tannleger. Doseringa av fluor er viktig, man skal ikke spise tannkrem som godteri uansett.

  Mvh

  Julie

  Julie
  June 14, 2017
  • Tannkremen er uten fluor ja. Jeg er slettes ingen fluorskeptiker. Barna får fluortabletter og munnskyll av og til i tillegg og det ser ut til å fungere fint 🙂

   Linn
   June 21, 2017
 4. Disse har de visst fått på Rema1000 nå også 🙂 Vi bruker de men har bestilt på nett tidligere, kom over ett tilbud så kjøpte flere

  Nina
  June 15, 2017
  • Har de!? Så kult at Rema tar inn så mye bra nå! Da er det lett tilgjengelig! Hurra! 🙂

   Linn
   June 21, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV