TO SMÅ MALERMESTERE

Publisert July 5, 2017 // Uncategorized // 1 Kommentar

Reklame

Hei sveis! Vi går alle mann alle i skikkelig sommermodus. Ikke har vi helt styr på hvilken dag det er eller klokka. Iallfall nesten. Vi er på plass på vårt sommerparadis, Risholmen og her tenker vi være til langt ut i sommeren. Da flytter vi rett fra sommermodusen og inn i nytt hus. Klarer nesten ikke vente! Foruten å henge på stranden, fiske krabber eller kjøre båt, har barna fått seg ny favoritthobby, nemlig maling! Nå males det før frokost, eller frokost, midt på dagen, før leggetid også videre, også videre. Vi tørker kunstverk i solen på terrassen og noen kunsverk får hedersplass på kjøleskapet. Dette er så GØY!!
2017-07-01 09.01.12Ellisen min har alltid digget tegne og maleaktiviteter, og broren skal slettes ikke være noe dårligere. Min indre kunstner (har tross alt gått formgiving en gang i tiden!) jubler jo! Vi har lagt vår elsk på Natural Earth Paint. Naturlig, økologisk maling uten tullball. De finnes i nydelige farger med helt naturlige pigmenter. Fargene kommer i pulverform som enkelt blandes med vann. Konsistensen kan reguleres helt selv etter hvor mye vann som tilsettes. Jeg lar de være ganske så flytende da fargene er så utrolig konsentrerte og da igjen veldig drøy i bruk. Jeg digger at det blir mindre søl siden de kun har noen skåler med farger og konsentrere seg om. Dessuten er det null stress om de kliner siden malingen enkelt kan vaskes av med klut.2017-07-01 09.01.20Vi har dette startkittet, også har vi dette til å supplere med. Fargene er som sagt veldig drøy i bruk og anbefales på det varmeste! Siden jeg er stolt ambassadør før Naturkilden har jeg fått lov til å dele en rabattkode til dere. Oppgi rabattkoden: linn/naturalearthpaint20 og dere får 20% rabatt på alle produkter fra Natural Earth paint! Hurra for BRA maling til de små fine!

Ha en nydelig sommerdag!

1 kommentar to “TO SMÅ MALERMESTERE”

  1. Supert med naturlig maling – vi velger også økologisk/naturlig maling til de små 😀

    Nina
    July 6, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV