CHEVRESALAT
Si HEI til Chevresalat!👋🏼 Denne her er så elsk! Magisk gode smaker sammen i en skjønn forening, og ikke minst massevis med BRA byggeklosser! Like god som tilbehør til middagen som en lunsjsalat i seg selv.
-
Du trenger:
En pose grønnkål
Et granateple
En håndfull ristede valnøtter
2 epler
1 chevre (180/190g)
3-4 reddik (kan sløyfes)
Honning
Vinaigrette:
4 ss olivenolje
2 ss hvitvinseddik
Saften av 1/2 sitron
Salt/pepper
-
1. Start med å lage vinaigrette. Smak til med salt/pepper.
2. Ha grønnkål i en skål og kna den inn med vinaigretten.
3. Rist valnøttene kjapt i pannen, grovhakk og topp salaten.
4. Del eplet (og evt reddik) i tynne skiver. Del chevren. Topp dette på salaten sammen med granateplekjernene.
5. Rett før servering: rill over honning.
Ohlala denne er gooood!💕
-
Jeg har servert denne på tapasbord, ved siden av fisk (NAM!) og har den som luksussalat til lunsj rett som det er. NYT!