KIKERTWRAP MED GRØNT FYLL

Her i huset har alle tre fått en ny dille. Kikertpannekaken viser seg nok en gang fra sin beste side. Denne gangen er den fyllt med et herlig grønt fyll som lager smakseksplosjon i munnen og får kroppen til å danse av glede! Kikertwrap med grønt spinatfyll it is!Denne må prøves. Den gir kroppen påfyll av gode proteiner, langsomme karbohydrater og gir en haug magnesium, jern og kalium til muskler, benbygging og blod. Rett og slett til å bli glad av! Denne er basert på den franske bokhvetecrepé varianten Brittany Galette. Vi smakte det første gang i Paris for to år siden og har vært forelsket i spinat som fyll i alt mulig siden. Denne kan altså fint lages av usøtet bokhvetepannekake også. Jeg synes kombinasjonen kikertpannekake og spinat er himmelsk, så denne er desidert en favoritt hos meg.  

Kikertpannekake oppskrift finner du her 

Til 2 stk wraps trengs:
2 kikertpannekaker
en håndfull spinatputer (ca.6 stk)
1 finhakket vårløk
2 ts hvitløkspulver
en klype havsalt

Sleng det hele i kjelen til spinaten er smeltet og det hele blir en fin røre. Smør spinatrøren på kikertpannekaken (OBS! Stek pannekaken litt mindre siden den skal bli stekt litt mer i ovnen, så unngår du tørr wrap!), topp med ost (jeg digger Manchego). Stek midt i ovnen på 200grader i 10 min. Resultatet er crispy wraps som smaker himmel!

Forrige
Forrige

BARNEHAGEBRØD

Neste
Neste

BOKHVETEPANNEKAKE