KREOLSK TORSKEGRYTE

Denne oppskriften fikk jeg av min kjære pappa for flere år siden, og laget den første gang på Jentenes Julebord. Noe alternativ festmiddag, men skal si det det var populært! Denne gryten egnes like godt til hverdag som fest! Små og store digger denne.

KREOLSK FISKEGRYTE - 4 pers

Du trenger:
1 hel purre
2 hvitløksfedd
3 gulrøtter i terninger
1 rød paprika
1 boks havrefløte/soyafløte/boks Creme Fraiche
1 boks kokosmelk
1 ss Curry Paste
1 ts paprikapulver
1 ts gurkemeie (valgfritt)
500g torskefilet
salt og pepper etter ønske

Freses purren, paprikaen, gulrøttene og hvitløken i en varm panne i litt olje/smør. Hell over havrefløte/soyafløte/creme fraiche og kokosmelk. Tilsett currypaste og krydderet. La smÃ¥koke i 5 minutter. Skjær torsken i terninger og tilsett torskebitene, vend forsiktig om og la smÃ¥koke videre i 5 minutter. Server sammen med kokt quinoa og dryss gjerne litt friske urter pÃ¥ toppen!

Tips! Til festmiddagen er det knallgodt Ã¥ drysse noen ferske reker pÃ¥ toppen av hver porsjon. 

Forrige
Forrige

KRABBESALAT MED CHILI OG LIME

Neste
Neste

BOUNTY