KYLLING KARRI GRYTE

Er du på jakt etter middagsinspirasjon? Rett og slett en skikkelig god hverdagsfavoritt hele familien vil like? Da må du prøve denne. Kylling karri gryte med gode byggeklosser og masse smak. Denne er en stor favoritt hos oss gjennom mange år. Du finner også oppskriften i Sprudlende Sunn boka.

  • Til 4 personer trenger du:
    400g kylling i biter
    1 og 1/2 rød paprika
    2 store gulrøtter
    1 stor gul løk
    2 hvitløksfedd eller 1 ts hvitløkspulver
    4 dl kokosmelk
    1 boks Crème Fraiche
    3 ss hakkede tomater
    2 ts karri
    1 ts salt
    2 ts gurkemeie
    1,5 ss smør

    Tilbehør:
    Kokt quinoa
    Brokkoli
    chiliflak

    1. Start med å brune kyllingen i litt av smøret. Den trenger ikke være helt gjennomstekt. Legg kyllingen i en skål og ha i resten av smøret i gryten.

    2. Hakk løk, paprika og gulrot. Fres først løken (og evt hvitløken) i smøret i noen minutter. Tilsett resten av grønnsakene. Tilsett krydderet, kokosmelken og CF. Gi et oppkok og la småkoke i 7-8 minutter.

    3. Kjør gryten glatt om du har kresne barn i hus, eller dropp det og tilsett kyllingen. Småkok videre i 4-5 minutter.

    4. Server med kokt quinoa og brokkoli til. Sååå god og enkel hverdagsmiddag!👌🏼🧡

Neste
Neste

BASILIKUMDIPP