PROTEINRIK GRESSKARDIPP
Det er gresskarsesong, noe jeg prøver utnytte til det fulle! Jeg er hektet på gresskar om dagen og lager spesielt mye av denne fantastiske dippen. Du vet kanskje at jeg elsker mat-prepping (se mat-prepp guiden her) og gresskar er ypperlig å preppe klart til salattopping. Ovnsbak hokkaido gresskar og ha i salaten din, også lager du gresskardipp i samme slengen. Det er så enkelt og nydelig god topping på salaten. Nå har hummusen fått seg en liten utfordrer, altså! ;-)
PROTEINRIK GRESSKARDIPP
Du trenger:
150g ovnsbakt gresskar (gjerne Hokkaido gresskar)
1 pk hvite bønner (175g)
2 ss tahini (kan sløyfes)
2 ss olivenolje (1 ss ekstra om du dropper tahini)
Saften av 1/2 lime
1 ts salt
1 ts hvitløkspulver
Kaldt vann til rett konsistens
Kjør alt til digg konsistens i stavmikseren din. Spe med vann til ønsket konsistens. Denne blir sååå creamy og god. ER SÅ GODT!
Og du! Like god på salaten som pålegg på brød eller knekkebrød. NAM!