VÅRRULLER

reklame.
Jeg har lenge vært skeptisk til tofu, men nå er jeg herved overbevist! Det gjelder tilberede på rett vis, og bruksområdene er mange! Jeg er heldig samarbeidspartner med Helios og har fått teste tofuen deres i ulike retter. Favoritten over alle favoritter er disse crispy vårrullene. Mannen i huset lager de i en fei, og selv han (som kjøttglad skeptiker) er overbevist! Disse må du teste!

Tofu er laget av soya og kan også kalles for “bønneost”. Det er en god proteinkilde og derfor en veldig fin kjøtterstatter. Den er nokså smaksnøytral i seg selv, men kombinert med andre smaker er den gull! Den har nemlig en unik evne til å suge til seg andre smaker. Mitt nye favorittkrydder, Thaikrydder (også fra Helios) og tofu er en crazy god kombinasjon!

  • 1 pk helios tofu

    2 gulrøtter

    1/2 spisskål

    200g sopp

    1 kinesisk hvitløk

    1 ts revet ingefær

    3 stenger vårløk

    1 ts sesamolje

    2 ss soyasaus

    1,5 ss helios thaikrydder

    20 rispapir

    Kokosolje til steking

    Saus:
    3ss soya saus

    2 ts hoisin saus

    1/2 finhakket chili

    1 ts sesamolje

    1 ts riseddik (kan sløyfes)

    Litt sesamfrø og vårløk

    1. Del sopp i biter, skjær kål i tynne skiver, rasp gulrøtter og hvitløk. Fres dette i noen minutter.

    2. Press vannet ut av tofuen, rasp og tilsett i stekepannen. Tilsett også vårløk og thaikrydderet.

    3. Tilsett soyasaus, sesamolje og la steke i noen minutter til.

    4. Dypp rispapir i vann, legg i fyll, wrap sammen og legg denne i et nytt rispapir (2 stk pr vårrull).

    5. Stek i pannen i 2 ss kokosolje til den er gyllen og sprøøø! Legg over på et kjøkkenpapir og spis med det samme👌🏼

  • Suuupergod å dyppe i sausen over🌶️Fremgangsmåte i filmen her.

Spis de som de er dyppet i saus, eller kombiner de med en nydelig salat (eks thaisalat med nudler fra Kickstartboka!).

Se fremgangsmåte i denne sine lille snutten på instagram her.

Forrige
Forrige

BANANBRØD

Neste
Neste

LUNSJVAFFEL MED BØNNER