Hei sveis!
Vi er tilbake til hverdagen igjen, jeg sitter benket på hjemmekontoret og barna er levert i barnehagen. Er det lov å si at det er skikkelig deilig? Etter tidenes sommer er det deilig å være hjemme igjen og tilbake i rutiner. Vi startet dagen litt ekstra rolig med surdeigspannekakefrokost, deilig kaffe og sen barnehagelevering. Fin start på uka!

Apropos kaffe. Vet dere hva jeg har vært dilla på i sommer? Affogato! Espresso med en dæsj vaniljeis. Jeg dåner! 2018-07-23 11.14.02Som vanlig har jeg laget is i lange baner i sommer, både i form for å lage iskuler og som ispinner kidsa kan få. Alltid etter denne favorittoppskriften. Når jeg lager den i form bruker jeg enkelt og greit en brødform, og for å få en fløyelsmyk konsistens kan det være lurt å røre et par ganger mens den fryser. Min variant av italienernes affogato er enkelt og greit en kopp dobbel espresso + 1 kule hjemmelaget vaniljeis. Drikkes umiddelbart, og spis gjerne litt av isen og skummet med skje. HALLO så godt!
2018-07-23 11.11.34Denne varianten er super som kos når en is blir for søtt eller som dessert når magen er full. Så enkelt og så godt! Anbefales!2018-07-23 11.12.22Elskede Emilen min koser seg med vaniljeis. Hjemmelaget is er best, ingen protest!

God mandag!