Hei hå! Etter å ha ligget inntullet under tre pledd og hulket i et par dager er jeg nå tilbake i finformen igjen. Brystbetennelse er jaggu ikke noe å tulle med. Der har du bakdelen med å jobbe med en så liten mini i hus. Nå har jeg iallefall lært at melkemaskinen av noen pupper ikke stopper opp på jobb akkurat, så herved er mr.brystpumpe med i jobbvesken!
I dag ble det sen middag i heimen. Når det blir sen middag (noe det ofte blir) liker jeg noe kjapt og enkelt. En typisk middagsfavoritt hos oss er deeeeilige grønnsaker, krydret kjøtt av noe slag, en enkel dressing/dipp som såklart er inntullet i en elskverdig kikertpannekake. Jeg går A.L.D.R.I lei!Kikertpannekaker (eller kikertlefser som det igrunn heller burde het) kan virkelig brukes til så mangt! I dag ble kikertpannekaken toppet med salatblader, plommetomater med finhakket frisk oregano fra miniurtehagen på verandaen (eeeeeelsk), agurk, paprika, rødløk, spirer, gyroskrydret storfekjøtt (gyroskrydder er min favoritt, oppskrift finner du her), og urterømme. Urterømme er en frisk sommerfavoritt. Det er enkelt og greit rømme blandet med favoritturtene. I dag ble det persille, gressløk og bittelitt oregano. Mange spør meg om topping/dressinger jeg bruker. Jeg liker å variere en hel del, men heller tilbake på et par favoritter. Aioli eller urterømme er stort sett det som det ruleres mellom i heimen. Aioli er forøvrig en vinner hos dere som ikke kan tåle melk. Vel, nå skal jeg ta kvelden. Jeg skal sove restene av betennelsen ut og satser på en treningsøkt imorgen. Tenk, det er jo faktisk fridag imorgen! Hurra for det!