Hei sveis! Det er fredag, jeg har hjemmekontor/husmordag (må få vasket hus av og til også!) og mumser i skrivende stund på verdens beste vårruller. Vi har spist vårruller til middagskos hver fredag siden juni, og i dag ble det jaggu vårrulllunsj på mor i huset også! Det er så lett, frisk og enkelt! Siden alle ingrediensene lå tett tilgjengelig ble det luksuslunsj i dag, også blir det blomkålpizza til en forrandring i kveld. Mums! Om du ikke har testet vårrullene ennå, anbefaler jeg deg å gå til innkjøp av ingredienser og kokkelere i en fei! Jeg har fått så mange fine snaps fra fler av dere som forteller at vårruller herved er ny favorittrett, og jeg kunne ikke vært mer enig!
2016-09-23-11-54-372016-09-23-11-54-52På onsdag lanserte Randi og jeg det nye kurset vårt Levende Mat, og det ble så BRA! Kurset ble fullt i en fei og en fin gjeng med damer trappet opp og fikk en god innføring i fermentering, våre erfaringer og tips, oppskriftshefte med våre levende mat favoritter og en haug med digge smaksprøver. For ikke å snakke om kokkelering av egen surkål som nå står å putrer på benken hjemme hos deltakerene. Skikkelig stas å kunne inspirere og dele kunnskap og erfaringer med en så fin gjeng interesserte kursdeltakere. Jeg og Randi storkoset oss, og det håper jeg alle kursdeltakerene gjorde også! Her får dere en liten sniktitt fra kurset samlet i en film:levende-mat-kurs-stor
Vi jobber med å få satt opp nytt kurs, så gap ut om du vil stå på ventelisten!

Ønsker dere en nydelig fredag og helg!