Hei og riktig GODT NYTT ÅR!
Tenk, 2020! Jeg har brukt romjulen til å lade batterier, men også til å legge siste hånd på manuset av boka mi. Jeg sendte manuset avsted 2 januar til designer, så nå er det no way back. Skummelt og gøy på samme tid! Nå gleder jeg meg til å få noen utkast på design fra designeren, og dere skal selvsagt få sniktitte (om du ikke får nyhetsbrev fra meg, meld deg på her for å få sniktitte litt, tips og råd før alle andre).

Det beste med nytt år er følelsen av blanke ark. Det er lov å drømme, sette små og store mål. Jeg er tidenes listemenneske, elsker fine notatbøker og kalendere. I år har jeg funnet den fineste kalender/planleggeren av dem alle. Den rommer alle mine ønsker for en kalender, med lister til både middagsplanlegging, trening, og plass til å sette seg månedlige mål. Dessuten er den super FIN! Dette er ingen reklame, bare jeg som er temmelig begeistret! Du finner den HER.

I disse dager er det mange nyttårsforsetter og mål som settes og jobber mot. Nyttårsforsettene på topp tre er noe sånt som 1.Gå ned i vekt, 2. Begynne å trene, 3. Spise sunnere. Ingenting er bedre enn mål og motivasjon, men en kjent sak er at mange ramler av lasset innen mars er her. Kanskje allerede innen februar også. Livet kommer i veien og det er ikke helt mulig å trene 4 ganger i uken eller spise strengt etter en diett. Når mål skal settes bør du eie målene. De bør bety noe for deg og de bør kunne måles. Spise sunnere kan være som mangt, men å spise 4 ulike grønnsaker og 1 frukt hver dag???, det er målbart. Et annet mål jeg heier på og som jeg ofte fremsnakker er: Starte å mat-preppe

I dag hadde jeg en liten kjapp livsending på facebook, det er et av mine mål nemlig. Ha livesendinger oftere. Faktisk er målet denne måneden og ha livesending hver uke. Det er lettere å få frem budskap og dele kunnskap via video. Dessuten er det hyggelig å komme litt nærere på følgerne mine. For det er klart at video skaper mer engasjement. Jeg synes det er rart å prate til en skjerm, men med hyggelige kommentarer hjelper det på. På livesendingen i dag snakket jeg varmt om kikertpannekaker (min favoritt!) og mat-prepping. Om du ikke har MAT-PREPP GUIDEN må du laste den ned med det samme! Med gode preppe-vaner er det SÅ mye enklere å ta gode valg!!

Og vet du hva!? Om knappe to uker skal jeg ha online foredrag! MANDAG 20/1 kl. 20:30
Jeg gjentar suksessen fra i fjor og klinker til med online foredrag. Du kan sitte hjemme i stua di og høre meg skravle. Som sist er det helt gratis og det er begrenset med plasser. Påmelding HER. SOM jeg gleder meg!